Све категорије
Међународни ваздушни транспорт

Почетна> производ > Међународни ваздушни транспорт

Међународни ваздушни транспорт

Увести

Услуга међународног ваздушног транспорта је најповољнија основна услуга директне међународне логистике! Директна међународна логистика је већ 20 година успостављена у области међународног ваздушног саобраћаја и остварује блиску сарадњу са купцима у земљи и иностранству. Компанија је освојила једногласне похвале купаца у циљу интегритета и услуге, освојила је значајно тржиште својом брзом, сигурном и тачном супер ефикасношћу, знатно скратила време испоруке и одиграла велику улогу у убрзању обрта капитала и циркулације логистички ланац снабдевања.

одлика

Брз, сигуран и тачан, што је одиграло велику улогу у убрзању обрта капитала и циркулације добављача

Процес рада
  • Упит власника
  • Понудити
  • Прихватите пошиљку власника
  • Резервације
  • Складиштење
  • Пријавите се на царини
  • Потврда и измена товарног листа
  • Потпишите рачун
  • Поравнање трошкова
  • Финансијска примопредаја
ФАК
 • Q

  Шта је Длинк Глобал?

  A

  Длинк Глобал је са седиштем у Шенжену и има филијале у Хонг Конгу, Чангши, Шангају и Лос Анђелесу. То је првостепена међународна шпедиција која је специјализована за међународну логистику и транспорт више од 20 година. Длинк Глобал поседује квалификације као што су ИАТА/ЦАТА/ВЦА/НВОЦЦ и може да обавља различите услуге, укључујући међународни ваздушни транспорт, транспорт контејнера, ЛЦЛ (мање од контејнерског оптерећења), транспорт расутих терета, чартер, складиштење, испоруку, царинско посредовање, декларацију о инспекцији , наплата терета, осигурање и још много тога.

 • Q

  Које су повољне услуге и руте Длинк Глобала?

  A

  Предности услуге: Почевши од Кине/Хонг Конга, Длинк Глобал нуди услуге ваздушног транспорта са рутама које покривају Европу, Америку, Блиски исток, Африку и друге регионе.


  Специјализоване руте: Ексклузивне услуге чартеринга за дистрибуцију широм земље у Русији, што Длинк Глобал чини првом кинеском чартер компанијом за Русију.


  Руте специфичне за пројекат: Специјализована транспортна решења за електронске цигарете и вапе уља, која служе као један од првих превозника за пошиљке електронских цигарета у Кини.


  Специјализована решења: Длинк Глобал пружа професионална транспортна решења за медицинску опрему, инструменте, електронске производе, реагенсе, превелики терет и још много тога.

 • Q

  Да ли постоје ограничења за производе за међународни ваздушни транспорт?

  A

  Авио терет је категорисан у општу робу, производе са батеријама, кварљиве производе, фармацеутске производе, опасну робу и друге категорије. Специфични захтеви за врсту терета и амбалажу одређују се на основу авио-компаније, типа авиона, полазних и одредишних лука.

 • Q

  Како се обезбеђује сигурност робе?

  A

  Длинк Глобал нуди професионална транспортна решења и спроводи ригорозне инспекције спољашњег паковања робе у свакој оперативној фази како би се обезбедила њена стабилност. За артикле високе вредности, компанија помаже клијентима у куповини свеобухватног осигурања ради заштите њихових интереса. У случају оштећења или изгубљене робе, Длинк Глобал ће помоћи клијентима у подношењу потребних захтева.

 • Q

  Који је временски оквир транспорта?

  A

  Са преко 20 година искуства, Длинк Глобал је акумулирао зрелу експертизу у транспортним рутама, оперативним процесима и ефикасности услуга. Компанија нуди разноврсна транспортна решења прилагођена специфичним временским захтевима различитих купаца, обезбеђујући да они задовоље потребе купаца у више димензија, укључујући решења, цене, време и услугу.

信 图片 _КСНУМКС
微信图片_20200716215344(1)
信 图片 _КСНУМКС
信 图片 _КСНУМКС
снага

Зашто изабрати нас

Вруће категорије

УДРУЖЕЊЕ ЗА ЛОГИСТИКУ

7
6
5
4
3
2
1