Све категорије
Вести

Почетна> Вести

Очајнички рад, очајнички играј!

Време објављивања: 2023-02-16 views: 76

Годишња Ц5Ц конференција одржана је у Минхену, у Немачкој, према распореду. Наши партнери из Длинк Интернатионал Логистицс-а су позвани да присуствују конференцији. Четвородневни програм обиловао је озбиљним сусретима и забавним активностима на отвореном, које су биле веома плодоносне за наше партнере.Током састанака један на један, наши партнери су разменили идеје са колегама из различитих земаља и региона, разговарали о проблемима са којима се сусрећу у свакодневној логистичкој сарадњи, а кроз комуникацију и размену јасније је јаснији будући правац сарадње. Кроз комуникацију и размену биће јаснији будући правац сарадње.


3.3

3.4


После интензивних разговора уследило је опуштено славље. На пивском банкету наши партнери су се срели са старим и новим пријатељима, дружили се са старим пријатељима и ћаскали са новим пријатељима, што ће их зближити једни са другима и сматра се кориснијим за будућу комуникацију и размену у послу.


3.5

3.6


Након тога, посетили смо снежне планине у Минхену и фабрику вискија. ...... Партнери Длинк Интернатионал Логистицс-а напустили су уобичајене услове рада и уживали у загрљају природе. Ваљане планине, уредне јеле, призор зелене декомпресије у очи, величанствени пејзажи природе!


Радите напорно, играјте се. Путовање Ц5Ц, међународни партнери Длинк-а су имали много користи од блиске комуникације како би продубили прећутно разумевање једни других, и весело лутање ради промовисања међусобног пријатељства. Верује се да ће кроз пристајање и размену овог састанка Длинк Интернатионал Логистицс ићи шире на путу развоја директне руте у будућности. Напредујемо, будућност Длинк Интернатионал Логистицс-а ће бити још боља!

Вруће категорије

УДРУЖЕЊЕ ЗА ЛОГИСТИКУ

7
6
5
4
3
2
1